Ons aanbod
De beste service voor & na installatie De beste garantie op het rendement Een lange levensduur
De beste service voor & na installatie De beste garantie op het rendement Een lange levensduur
Wij zijn SOLARMAXX

Specialisten op het gebied van duurzame energie

Wij kennen de mogelijkheden van een goed zonnepanelensysteem, maar ieder huis of gebouw is wat betreft ligging weer anders. Daarom is het goed om ons te vragen voor advies. Zodoende koopt u de zonnepanelen die het beste bij u passen. Dan gaat om het vermogen, de opbrengst en de installatie door ons eigen installatieteam. We gaan dan ook van tevoren voor u aan het rekenen, niet alleen de kosten, maar vooral hoe wij de beste opbrengsten voor u kunnen behalen.

alt
Wederverkoper worden?

Wij zijn dé partij voor u!

Solarmaxx
5.0
Gebaseerd op 18 recensies
powered by Google
MM
16:25 27 Feb 23
Vandaag mijn panelen Laten plaatsen en installeren door solarmaxx. De dag begon even wat hectisch omdat er wat dingen mis gingen. Maar Ronny kwam al gauw zelf verschijnen om er voor te zorgen dat alles toch weer in de juiste banen kwam. Ronny en monteurs enorm bedankt!
Erik WesselsErik Wessels
15:34 09 Feb 23
Duidelijke offerte/uitleg. Voor plaatsing is Rik nog geweest om wat dingen voor te bespreken en ik wou nog advies over de bekabeling (waar dat allemaal langs moest). Op dah van monteren kwamen monteurs tot een nog beter plan. Aardige en nette mannen die hun vak verstaan en 3 uur later waren ze alweer weg! Rik belde smiddags nog of alles naar wens was: jazeker. Heel netjes van hem want dat gebeurt bijna nergens meer.
Matthe MiedemaMatthe Miedema
19:31 16 Jan 23
Afgelopen vrijdag hebben Brian en Bob een extra set zonnepanelen geplaatst. De mannen hebben keurig werk geleverd, TOP!Solarmaxx heeft ons zeer kundig geïnformeerd over alle mogelijkheden en Rik regelt alles in goede banen op kantoor. Ook de offerte was duidelijk. Zelfs na plaatsing nog een belletje van Rik of eea allemaal naar wens was, nou dat was het zeker!
Denny NieuwlaatDenny Nieuwlaat
15:42 03 Feb 22
Tijdens het advies thuis zijn we goed voorgelicht door Rik. Alles is volgens afspraak keurig geplaatst. De monteurs die het geplaatst hebben waren correct en netjes.
Bert VeldmanBert Veldman
09:27 09 Dec 21
AANRADERHet bedrijf werkt helder en transparant, ze nemen alle tijd voor hun klant totdat alles duidelijk is.Ze komen hun afspraken na en denken met je mee.(niet in problemen maar in oplossingen)Het personeel is erg vriendelijk en vakbekwaam,prijs kwaliteit is prima en het ziet er schitterend uit.Laat de zon maar komen
js_loader

"Duidelijke offerte/uitleg. Voor plaatsing is Rik nog geweest om wat dingen voor te bespreken en ik wou nog advies over de bekabeling (waar dat allemaal langs moest). Op dah van monteren kwamen monteurs tot een nog beter plan. Aardige en nette mannen die hun vak verstaan en 3 uur later waren ze alweer weg! Rik belde smiddags nog of alles naar wens was: jazeker. Heel netjes van hem want dat gebeurt bijna nergens meer."

- Erik Wessels

"Afgelopen vrijdag hebben Brian en Bob een extra set zonnepanelen geplaatst. De mannen hebben keurig werk geleverd, TOP! Solarmaxx heeft ons zeer kundig geïnformeerd over alle mogelijkheden en Rik regelt alles in goede banen op kantoor. Ook de offerte was duidelijk. Zelfs na plaatsing nog een belletje van Rik of eea allemaal naar wens was, nou dat was het zeker!"

- Matthe Miedema