Ons aanbod
De beste service voor & na installatie De beste garantie op het rendement Een lange levensduur
De beste service voor & na installatie De beste garantie op het rendement Een lange levensduur

Onze shop is binnenkort online

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Solarmaxx, onze nieuwe webshop voor zonne-energieproducten, binnenkort online gaat! Momenteel zijn we nog volop bezig met de ontwikkeling van de webshop om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan al uw wensen en behoeften. Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat u straks gemakkelijk en snel uw gewenste zonne-energieproducten kunt vinden en bestellen. We kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen op Solarmaxx!

Waarom Solarmaxx

usp check
De beste service voor & na installatie
usp check
De beste garantie op het rendement
usp check
Een lange levensduur

Veelgestelde vragen

Betaal ik btw over zonnepanelen?
De btw op zonnepanelen is vanaf 1 januari 2023 afgeschaft. De btw gaat omlaag van 21% naar 0%. Dit zogenoemde nultarief geldt alleen als de zonnepanelen worden geïnstalleerd op woningen of bijgebouwen van een woning, zoals een schuur. Particulieren hoeven de btw dan niet meer terug te vragen bij de Belastingdienst.
Moet ik mij aanmelden op energieleveren.nl?
Als Solarmaxx voor u de installatie verzorgt, dan zullen wij ook zorgen dat u wordt aangemeld. Na afloop van de installatie nemen onze monteurs dit met u door. U hoeft dit zelf dus niet te regelen!
Moet ik onderhoud plegen aan mijn zonnepanelen?
Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig. Vaak is regen genoeg om de panelen schoon te maken. Dit betekend niet dat dit altijd voldoende is. Soms zullen de panelen toch gereinigd moeten worden. De meeste schoonmaakbedrijven bieden deze dienst aan.