Ons aanbod
De beste service voor & na installatie De beste garantie op het rendement Een lange levensduur
De beste service voor & na installatie De beste garantie op het rendement Een lange levensduur

Installatie van Zonnepanelen in Aalden

Overzicht

Voor onze klant in Aalden hebben we met succes een nieuw zonne-energieproject afgerond. Na eerdere tevredenheid over de installatie van een laadpaal voor hun hybride auto, werden we opnieuw benaderd om 7 extra zonnepanelen te plaatsen. Dit project helpt de klant om het verhoogde energieverbruik door hun hybride voertuig te compenseren en hun ecologische voetafdruk verder te verkleinen.

Details van het Project

  • Locatie: Aalden
  • Aantal Zonnepanelen: 7
  • Type Zonnepanelen: 435Wp
  • Montagesysteem: FlatFix Fusion Portrait
  • Eerder Uitgevoerde Werkzaamheden: Installatie van een laadpaal voor een hybride auto

Uitdagingen en Oplossingen

De klant wilde graag het extra energieverbruik door hun hybride auto afdekken met duurzame energie. Na de succesvolle installatie van de laadpaal eerder dit jaar, kozen ze ervoor om opnieuw met ons samen te werken. We hebben zorgvuldig de energiebehoefte berekend en een oplossing op maat aangeboden met de installatie van 7 zonnepanelen van 435Wp. Het gebruik van het FlatFix Fusion Portrait montagesysteem zorgde voor een stabiele en efficiënte opstelling op het dak van hun woning.

Resultaten

De klant is tevreden met de nieuwe zonnepaneleninstallatie. De 7 extra panelen helpen aanzienlijk bij het verminderen van hun elektriciteitsrekening en dragen bij aan hun duurzame levensstijl. Met de combinatie van de laadpaal en de nieuwe zonnepanelen is de klant goed voorbereid op de toekomst van elektrisch rijden.