Voor de installateur

Zonne-energie wordt steeds populairder

Steeds meer installateurs breiden hun assortiment en diensten uit met zonne-energie. Logisch want zij zijn al bekend met energiesystemen, er is vaak al een langdurige relatie met de klant en het product past goed binnen het assortiment.

Het ontbreekt soms aan de kennis en waar haal je goede materialen? Solarmaxx heeft hiervoor de oplossing. Wij bieden onze uitstekende kwaliteitsproducten aan tegen groothandelstarief, met daarnaast een uitmuntende service.

Zo helpen we de installateur als het gaat om het advies vooraf, het meehelpen van de installatie werkzaamheden en natuurlijk een goede garantie. Daarnaast bestelt u gewoon in de buurt, wel zo prettig en reuze gemakkelijk.

We bieden hiervoor complete sets die u direct kunt doorleveren, met of zonder installatie. Maar ook losse producten kunt u gemakkelijk opzoeken in onze webshop. Daarvoor maken wij een account en ziet u direct uw inkoopprijs.

Wij bieden hulp bij de installatie

Als extra voor onze installateurs bieden wij online instructiebladen. Hiermee kan de installateur gemakkelijk zelf aan de slag gaan. Vraag hier naar bij Solarmaxx.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Solarmaxx, neem gerust contact met ons op.

Het Solarmaxx installatieteam

  • Oplossend vermogen en oplossingsgericht
  • Leveren van turnkey projecten
  • Of in combinatie met de installateur
  • Een perfecte samenwerking

Meld je aan als wederverkoper!